dev Professionele keukeninrichting

Professionele keukeninrichting

Professionele keukeninrichting is een vak apart: Bhoreca heeft een jarenlange ervaring met de inrichting van professionele keukens voor restaurants, hotels, cafe’s, tavernes, discotheken, bedrijven en rusthuizen. Dit variëert van essentiële basiskeukens met beperkte oppervlakte, tot industriële grootkeukens en bedrijfskeukens.

Aanpak professionele keukeninrichting

Bij de aanvang van een project rond een professionele keukeninrichting wordt gekeken naar de dienstverlening van de klant. Op basis hiervan wordt een keuze gemaakt uit een brede waaier van keukentoestellen. Indien gewenst kan men opteren voor het laten uitwerken van een volledige oplossing op maat waarbij een efficiënte invulling van de beschikbare ruimte centraal staat. Van gietvloer tot dampkap, van afwaszone tot kookvuur, onze dienstverlening is compleet.

 

Onze diensten

Particuliere keukens

Onze expertise staat eveneens ter beschikking van particulieren die op zoek zijn naar een oplossing voor hun binnen- of buitenkeuken waarbij compromisloze kwaliteit centraal staat.

 
Alto Shaam
MBM
Convotherm
Unox
Baron
Elframo
Hoshizaki
Mercatus
Giorik
Hobart
Berto’s
Gamko
Henkovac
Heko
 

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Maak gebruik van ons contactformulier een wij nemen zo snel mogelijk contact met u op